Eski Eşten Metin Şentürk’e Milyonluk Şok: Emirgan’daki Villa İcradan Satışta!

AnasayfaMagazin

Eski Eşten Metin Şentürk’e Milyonluk Şok: Emirgan’daki Villa İcradan Satışta!

Şarkıcı Metin Şentürk'ün Emirgan'daki villası, eski eşi Fulya Kalkavan'a olan borcu nedeniyle icradan satışa çıkarıldı. Villanın muhammen bedeli 62 milyon TL olarak belirlendi.

Paylaş

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk ile Fulya Kalkavan’ın 2014 yılında biten evlilikleri, uzun süren bir hukuk mücadelesine dönüştü. Mahkeme, Şentürk’ü eski eşine tazminat ve nafaka ödemeye mahkum etti. Ancak Şentürk, nafaka ödemekten kurtulmak için dosyayı Yargıtay’a taşıdı.

Eski Eş Yeni Bir Dava Açtı

Bunun üzerine Fulya Kalkavan, eski eşine yeni bir dava açtı ve 2015 yılından itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte 4 milyon 337 bin 793 lira katılma alacağı talep etti. Mahkeme, Kalkavan’ın talebini kabul etti.

Villa İcradan Satışa Çıkarıldı

Ancak Şentürk, bu borcu ödeyemeyince eski eşi tarafından haciz işlemi başlatıldı. Şentürk’ün Emirgan’daki lüks villası, 62 milyon TL muhammen bedelle icradan satışa çıkarıldı. Villanın ihalesi 11 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşecek.

Bilirkişi Villanın Değerini 106 Milyon TL Olarak Belirledi

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Müdürlüğü tarafından yapılan keşif ve bilirkişi raporunda, villanın arsa ve bina değeri toplamının 106 milyon TL olduğu belirtildi.