“Bafra Pidesi‘nin eşsiz lezzeti ve pişirme yöntemiyle dünya çapında tanındığı bir sırdır. Usta Necati Koçak’ın anlatımıyla Bafra Pidesi’nin tadını keşfedin!”
Samsun’un coğrafi işaretli lezzetlerinden biri olan Bafra pidesi, dünyaca ünlü tadı ve özel pişirme tekniği ile farkını ortaya koyuyor. Gastronomi dünyasının önemli kaynaklarından biri olan Taste Atlas’ın ‘Top Ten Breads’ listesinde ilk sıraları zorlayan Bafra ve Samsun pideleri, enfes tatlarıyla dikkat çekiyor.
Pide ustası Necati Koçak, Bafra pidesinin sırrını paylaşıyor. Pide hamurunun incelik ve uzunluğuyla öne çıktığını belirten Koçak, iç harcın hazırlanışını ve pişirme sürecini detaylarıyla anlatıyor.
Bafra pidesini deneyenlerin hayran kaldığını ifade eden Koçak, pidenin özelliklerini ve pişirme aşamasını anlatıyor. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan bu eşsiz lezzet, içindeki tereyağıyla zirveye çıkıyor.
Samsun’a gelenlerin favori lezzeti olan Bafra pidesi, sadece yerel değil, uluslararası düzeyde de takdir topluyor. Lezzet avcıları, Bafra pidesini denedikten sonra başka bir şey yemek istemiyor.
Samsun‘a özgü bu eşsiz tat, dondurulup yurt dışına ve diğer şehirlere gönderiliyor. Fırında ısıtıldıktan sonra tereyağı ile servis edilen Bafra pidesi, damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.