CANiK’in Yeni Özel Tasarım Silahı TTI Combat Satışta

AnasayfaGündem

CANiK’in Yeni Özel Tasarım Silahı TTI Combat Satışta

Hollywood'un yeni favorisi CANiK TTI Combat, Türkiye'de! Ünlü silah tasarımcısı Taran Butler ile iş birliğiyle tasarlanan bu özel silah, üstün teknolojisi ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Şampiyon atıcıların beklentilerini karşılayacak özelliklere sahip olan TTI Combat, Mayıs ayında Türkiye'deki kullanıcılarla buluşacak. Bu benzersiz silahı keşfetmek için hazır olun!

Paylaş

Dünyaca ünlü hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, ABD’de büyük bir lansmanla tanıttığı yeni özel tasarım silahı CANiK TTI Combat’ı Türkiye’de satışa sunuyor. Hollywood’un ünlü isimlerinin atış eğitmeni ve dünyanın en önemli silah tasarımcılarından biri olan Taran Butler iş birliğiyle tasarlanan TTI Combat, 2024 yılında ABD’de büyük ilgi gördü. Şimdi ise Türkiye’deki kullanıcılarla buluşacak.

Hollywood’un Yeni Gözdesi CANiK TTI Combat Türkiye’de

CANiK TTI Combat, özellikle John Wick gibi önemli filmlerde kullanılan silahların eğitmeni Taran Butler ile yapılan iş birliğiyle tasarlandı. ABD’de ve Avrupa’da yapılan lansmanlar büyük başarıyla gerçekleşti. CANiK TTI Combat, ABD’deki tanıtımının ardından iki gün içinde 20 binden fazla satış rakamına ulaşarak büyük bir rekora imza attı.

Üstün Teknoloji ve Yüksek Performans Bir Arada

CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, TTI Combat’ın üst segmentte yer alan bir markanın performansını, üstün teknoloji, kalite ve yüksek üretim kapasitesiyle bir araya getirdiklerini belirtti. Aral, CANiK TTI Combat’ın Türkiye’deki satışa sunulmasıyla, daha geniş kitlelere ulaşabileceklerini ve Türk atıcıların da bu üstün tasarımdan faydalanabileceğini vurguladı.

Şampiyon Atıcıların Beklentilerini Karşılıyor

CANiK TTI Combat, Taran Butler ve TTI tasarım ekibi tarafından geliştirildi ve şampiyon atıcıların beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı. Patentli kolay sökülebilir CANiK Kompansatörü, agresif kavrama sağlayan gövde tırtıkları, portlu ve spiral oyuklu namlusu gibi özelliklerle dikkat çekiyor. TTI Combat, Mayıs ayı itibarıyla Türkiye’de lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacak.

CANiK TTI Combat, Türkiye’deki ateşli silah tutkunlarının beğenisine sunulurken, Hollywood’un da yeni gözdesi olmaya aday.

TTI Combat

CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral

TTI Combat