Bursa’da Dehşet Anları: Eşi Boşanmak İsteyince Evi Yaktı!

AnasayfaTürkiye

Bursa’da Dehşet Anları: Eşi Boşanmak İsteyince Evi Yaktı!

Paylaş
Bursa’da boşanma aşamasındaki bir erkek, eşinin evini ateşe vererek korkunç bir olaya imza attı. Yangın sonrası 5 katlı bina tahliye edildi.

Merkez Nilüfer ilçesi Kızılcıklı Mahallesi’nde yaşayan M.A. (30) ve N.Ö.A. (26) çiftinin evliliği uzun süredir şiddetli geçimsizliklerle doluydu. N.Ö.A.’nın boşanmak istediğini kocası M.A.’ya iletmesi üzerine M.A. öfkeden deliye döndü. Eşyalarını alarak annesinin yanına yerleşen M.A., gece saat 02.00 sıralarında birlikte yaşadıkları evin önüne geldi. Evde kimsenin bulunmadığını gören M.A., hain planını uygulamaya koydu ve evdeki çarşafları ateşe verdi. Kısa sürede alevlere boğulan ev, tüm binayı dumanlara boğdu.

Apartman Sakinleri Tahliye Edildi

Gece yarısı neye uğradığını bilmeyen apartman sakinleri panikle dışarı kaçtı. Tüm apartman dumanlar sararken bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, polis ekipleri de şüpheli M.A.’yı aramaya başladı.

Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Evin alevler içinde olduğunu gören M.A., panikle eşini arayarak “Evin yanıyor. Git kurtar” dedi. Olay yerine gelen Nilüfer Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, M.A.’yı olaydan kısa bir süre sonra yakaladı. Emniyete götürülen M.A., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Komşular Tepkili

Eşiyle birlikte kalp pili olduğunu ve canlarını zor kurtardıklarını söyleyen üst komşu Süleyman Hancıoğlu, “Zehirleniyorduk. En çok zararı da ben gördüm” dedi.