Samsun’da Otomobil Su Kanalına Devrildi: 3 Yaralı

AnasayfaGündem

Samsun’da Otomobil Su Kanalına Devrildi: 3 Yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında, otomobil su kanalına devrildi, 3 kişi yaralandı. Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza, hızla müdahale edilen ambulanslarla yaralılar hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Paylaş

Samsun’un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi çevre yolu üzerinde sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil su kanalına devrildi. Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.

Kazada, otomobilin sürücüsü Yunus Emre Baş ile yanında yolcu olarak bulunan Celil Boğa ve Oğuzhan Uzun adlı kişiler yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatırken, yolun trafiğe kapatılmasıyla birlikte olası başka kazaların önüne geçilmeye çalışıldı. Kazanın neden olduğu ve aracın nasıl su kanalına devrildiğiyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.