Şişli’de Yol Çöktü: 2 Araç Çukura Düştü

AnasayfaGündem

Şişli’de Yol Çöktü: 2 Araç Çukura Düştü

İstanbul'un Şişli ilçesinde yaşanan yol çökmesi sonucu oluşan çukura düşen 2 araç, bölgedeki kargaşayı gözler önüne serdi. Çukura düşen araçların kurtarılma anları, olay yerine gelen vatandaşları da şaşkına çevirdi. İki aracın sahibinden biri olan Vedat Aydın, trafikten men edilmiş aracını çukurda görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Paylaş

İstanbul’un Şişli ilçesinde, Fulya Mahallesi Yeşilçimen Sokağı’nda meydana gelen bir yol çökmesi sonucu oluşan çukura 2 araç düştü. Çukura düşen araçlardan biri, korsan taşımacılık yapıldığı gerekçesiyle trafikten men edilmişti. Olay yerine koşan araç sahibi şaşkınlığını gizleyemedi.

Çökme olayı, saat 15.00 sularında meydana geldi. Park halinde bulunan 34 LEE 159 plakalı minibüs ve 20 PA 2066 plakalı otomobil, çukura düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, güvenlik önlemleri alındı ve trafik kontrollü sağlandı. Çukura düşen araçlar, çekici yardımıyla kurtarıldı.

Olayın ardından koşarak olay yerine gelen araç sahibi Vedat Aydın, minibüsünü çukurda görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Aydın, aracın 11 gün önce trafikten men edildiğini belirtti ve yaşananları anlattı.

Yol çökmesine tanık olan Musa Şengün ise yaşadıkları korkuyu dile getirerek, yolun sürekli çöktüğünü ve altyapı sorunlarının çözülmesi gerektiğini ifade etti.