Arka Sokaklar’da Mesut Komiser Geri Dönüyor

AnasayfaMagazin

Arka Sokaklar’da Mesut Komiser Geri Dönüyor

Türk televizyonunun efsane polisiye dizisi Arka Sokaklar, gizemli bir karakterin dönüşüyle heyecan dolu bir bölüme hazırlanıyor! Mesut Komiser'in sırrını çözmek için izleyiciler ekran başına geçiyor. Heyecan dolu anlar için hazır olun! Yeni bölüm, 26 Nisan Cuma akşamı Kanal D'de!

Paylaş

Türk televizyon tarihinde 18 yıldır devam eden efsane polisiye dizi Arka Sokaklar, 672. bölümüyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Tanıtım fragmanında, gizemli bir karakterin sırrıyla ilgili ipuçları veriliyor.

Fragmanda, yüzü gizlenmiş ve kimliği belirsiz bir karaktere odaklanılıyor. Arif Müdür’ün, Rıza Baba’ya yönelterek “Sen söyle; Mesut mu, değil mi?” sorusu ise merak uyandırıyor.

Dikkat çeken sahneler arasında, polis köpeği Garip’in Mesut Komiser’in kokusunu algılayıp hareketlenmesi de bulunuyor. Bu detaylar, izleyicileri Mesut Komiser’in geri dönüşüyle ilgili heyecanlandırıyor.

Öte yandan, oyuncu Şevket Çoruh’un resmi sosyal medya hesabından dizinin resmi hesabını takip etmesi, yeni bölüm öncesi izleyicilerde heyecan yaratıyor.

Arka Sokaklar hayranları, 26 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü merakla bekliyor.