Ünye Oryantiring Yarışlarına Ev Sahipliği Yaptı

AnasayfaSpor

Ünye Oryantiring Yarışlarına Ev Sahipliği Yaptı

Ordu'nun Ünye ilçesi, Türkiye genelinden 300 sporcunun katılımıyla gerçekleşen oryantiring yarışlarına ilk defa ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan'ın katılımıyla düzenlenen yarışlar, Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak şehrin çeşitli bölgelerinde gerçekleşti. Yarışma sonunda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Paylaş

Ordu’nun Ünye ilçesinde, 17 ilden 300 sporcunun katılımıyla ilk defa düzenlenen oryantiring yarışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan’ın katılımıyla gerçekleşen yarışlar, Cumhuriyet Meydanı’ndan başladı.

Yaklaşık 2 saat süren yarışlar sonucunda bireysel ve grup halinde dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Ünye Belediye Başkanı Tavlı, “Ünye olarak Türkiye’de bu faaliyetin uygulandığı sürecin 2024 ayağını gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizi şehrimizin turizm elçileri olarak görüyoruz” dedi. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise misafir öğrencileri içlerinde görmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Dereceye giren sporculara madalya ve belgeleri takdim edildi.