İstanbul Valisi Davut Gül: Kuralsızlığı Tarihe Gömeceğiz

AnasayfaGündem

İstanbul Valisi Davut Gül: Kuralsızlığı Tarihe Gömeceğiz

İstanbul'un kural tanımaz atmosferine son verme kararlılığı, İstanbul Valisi Davut Gül'ün liderliğinde somut bir dönüşüm vaat ediyor. İstanbul İl Ticaret Müdürlüğü'nde yeni göreve başlayan denetim personelleriyle bir araya gelen Vali Gül, cesur bir taahhütte bulundu.

Paylaş

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Ticaret Müdürlüğünde yeni göreve başlayan denetim personelleriyle bir araya geldi. Toplantı, İstanbul Sanayi Odası Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda düzenlendi ve Vali Yardımcısı Dr. Nail Anlar ile İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe’nin de katılımıyla gerçekleşti.

Vali Gül, yeni göreve başlayan personelleri tebrik ederek konuşmasına başladı. Göreve başlayan denetim personellerine hitap eden Vali Gül, şu ifadeleri kullandı: “Hepinizi tebrik ediyorum. Allah, kazasız, belasız, yüz akı ile emekli olmanızı nasip etsin. Kamu görevlisinin en büyük sermayesi, başı öne eğilmeden emekli olabilmesi. İnşallah, ilk günkü heyecanınızla emekli olacaksınız. Sizlere emek veren ailelerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum.”

Vali Gül, İstanbul’un özel bir şehir olduğunu vurgulayarak, “İstanbul, ortalama bir şehir değil. Sizlerle birlikte kuralsızlığı kural olmaktan çıkaracağız. Piyasanın dengesini bozan kişilerle sizler mücadele edeceksiniz. Biz de yanınızda olacağız. Fırsatçılık yapılmasına ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin rızkının çalınmasına müsaade etmeyeceğiz. Görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İhtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız” dedi.