Konteyner Poliklinikler Alevlere Teslim Oldu

AnasayfaGündem

Konteyner Poliklinikler Alevlere Teslim Oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki hastane bahçesinde meydana gelen yangın, poliklinik olarak kullanılan konteynerleri alevlere teslim etti. Hızlı müdahale ile yangın kontrol altına alınırken, yaşanan panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Paylaş

Depremin vurduğu Hatay’ın İskenderun ilçesinde, hastane bahçesinde poliklinik olarak kullanılan 3 konteyner alevlere teslim oldu.

Yangın, İskenderun Devlet Hastanesi B blokta poliklinik olarak kullanılan konteynerlerde meydana geldi. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye hızla hareket eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangında, poliklinik olarak kullanılan 3 konteynerde maddi hasar meydana geldi. Ancak, yangının hızlı bir şekilde kontrol altına alınmasıyla can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Yaşanan panik anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, yangının neden çıktığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını belirtti.

Konteyner Poliklinikler