Tokat’ta Park Kavgası Kanlı Bitti: Kadın Sürücü Darp Edildi

AnasayfaGündem

Tokat’ta Park Kavgası Kanlı Bitti: Kadın Sürücü Darp Edildi

Tokat, Erbaa'da park yüzünden çıkan tartışma, şiddetli bir kavgaya dönüştü. Amasya'dan gelen Yasemin Özdamar, park ettiği aracını çıkaramayınca başlayan tartışma sonucu minibüs dolusu kişinin saldırısına uğradı. Özdamar'ın kolu kırıldı, başına 15 dikiş atıldı. Saldırganlar serbest bırakılırken, polis soruşturma başlattı.

Paylaş

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, park yüzünden çıkan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. Amasya’nın Taşova ilçesinden Erbaa’ya iş için gelen Yasemin Özdamar, park ettiği yerden çıkamayınca çıkan tartışmada ağır yaralandı.

Yasemin Özdamar, işleri sonrasında otomobilini yol kenarına park etti. Dönüşünde, arkasına park edilen bir minibüs yüzünden hareket edemeyince, üzerinde telefon numarası olmayan araç için polisten yardım istedi. Polisin anonsundan yaklaşık 15 dakika sonra minibüs sahibi çift olay yerine geldi. Yasemin Özdamar’ın, “Yarım saattir sizi bekliyorum, neredesiniz?” demesi üzerine tartışma başladı.

Minibüs sahibi, aracına vurmak için baltasını alırken, Yasemin Özdamar kendini biber gazı ile savundu. Durumun daha da kötüleşmesi üzerine, minibüs sahibinin yakınları olay yerine çağrıldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen minibüs dolusu kişi, Yasemin Özdamar’a sopalarla saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çevredekilerin kavgayı ayırmak yerine izlemesi tepki çekti.

Yasemin Özdamar olayı anlatırken, “Adam arabadan baltasını aldı, ben de biber gazı sıktım. Adam bağırırken eşi ve kızı arabamı tekmeliyordu. Ben de elimdeki sopayla onları kovalamaya başladım. Çocuk olduğu için vurmadım, sadece korkutmak amaçlıydı. Sonra akrabalarını çağırdılar ve bir minibüs dolusu adam indi. Kaçmaya çalışırken biri kafama vurdu. Kafamın bir tarafına 9, diğer tarafına 6 dikiş atıldı ve elim kırıldı,” dedi.

Yasemin Özdamar’ın ifadesi alındıktan sonra saldırganlar serbest bırakıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Yasemin Özdamar’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.