Samsun Trafik Kazası: Üçü Çocuk 8 Yaralı

AnasayfaGündem

Samsun Trafik Kazası: Üçü Çocuk 8 Yaralı

Samsun'un Havza ilçesinde, Samsun-Vezirköprü karayolu üzerindeki Sondaj Mahallesi Vezirköprü Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Yaralılardan üçü çocuk. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Havza Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra, durumları daha ciddi olanlar çeşitli hastanelere sevk edildi.

Paylaş

Samsun’un Havza ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sekiz kişi yaralandı, yaralıların üçü çocuk.

Trafik Kazası

Kaza, Samsun-Vezirköprü karayolu üzerindeki Sondaj Mahallesi, Vezirköprü Kavşağı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Erhan Şık (35) idaresindeki 55 AFB 047 plakalı araç ile Begüm Bektaş (29) yönetimindeki 34 EFU 625 plakalı araç kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savrularak refüje çıktı ve durdu.

Olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sıkışan sürücülerden Begüm Bektaş ve araçta bulunan Nilüfer Bektaş (46), Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılar arasında, her iki sürücü ile Kazime (56), Miray (2), Nilüfer Bektaş (46), Nefes Demircan (5), Hatice Demircan (35) ve Ayşenaz Demircan (15) bulunuyor.

Yaralılar, olay yerine ilk müdahaleyi yapan sağlık ekiplerince Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından, durumu daha ciddi olan yaralılar çeşitli hastanelere sevk edildiği bildirildi.