Düzce’de Park Halindeki Tıra Çarpan Kurye Yaralandı

AnasayfaGündem

Düzce’de Park Halindeki Tıra Çarpan Kurye Yaralandı

Düzce, Aziziye Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, park halindeki bir tıra arkadan çarpan motosikletli kurye yaralandı. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Paylaş

Düzce’nin Aziziye Mahallesi Yeni Sanayi mevkisinde dün meydana gelen trafik kazasında bir kurye yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Y.T. isimli kurye, 34 BCY 162 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken, yol kenarında park halinde bulunan 81 ACY 943 plakalı tıra arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Y.T. yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kurye, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Y.T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, motosikletin hızla gelip park halindeki tıra çarptığı ve sürücünün yere savrulduğu anlar yer alıyor. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlatarak, olayın detaylarını araştırıyor. Kaza yerindeki güvenlik önlemleri ve trafik akışı, polis tarafından kontrol altına alındı.

Bu tür kazaların önüne geçmek için yerel yetkililer, sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri konusunda uyarıyor. Ayrıca, özellikle kuryelerin çalışma saatlerinde trafik güvenliğine daha fazla önem vermeleri gerektiğine dikkat çekiliyor.