Oğlunun Gözü Önünde Öldürüldü

AnasayfaGündem

Oğlunun Gözü Önünde Öldürüldü

İstanbul Eyüpsultan İslambey Mahallesi’nde yaşanan trajik olayda, 3 yaşındaki oğluyla birlikte arabada bulunan Ada Nur Uzuner, yanlışlıkla vurularak öldürüldü. Ada Nur Uzuner, eniştesi Mert Satarım’ın arkadaşlarıyla birlikte gittiği kaçırma olayında kurban oldu.

Paylaş

İstanbul, Eyüpsultan İslambey Mahallesi’nde korkunç bir olay yaşandı. Ada Nur Uzuner, 3 yaşındaki oğluyla birlikte eniştesi Mert Satarım’ın otomobiline bindi. Bu sırada, Mert Satarım yolda arkadaşlarıyla karşılaştı ve onlarla birlikte, iddia edilen bir kaçırılma vakasına müdahale etmeye karar verdiler.

Grup, kaçırıldığı iddia edilen bir kadını kurtarmak için harekete geçtiğinde, şüpheli evin içinden dışarıya ateş açtı. Ada Nur Uzuner o sırada arabadan inmişti ve ne yazık ki, açılan ateş sonucu vuruldu. Mert Satarım ve beraberindeki grup, karşılık vererek ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Oğlunun Gözü Önünde Öldürüldü

Ada Nur Uzuner, oğlunun gözleri önünde yaralı halde yerde kaldı ve tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Uzuner’in cenazesi, Gaziosmanpaşa Yenidoğan Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrası Yayla Mezarlığı’na defnedildi. Polis, olayla ilgili kimliklerini belirlediği şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ada Nur Uzuner’in ölümünden kısa bir süre önce, sosyal medya hesabından oğlu ile birlikte şarkı söyledikleri bir videoyu paylaşması, olayın acısını daha da artırdı.

Mert Satarım’ın eşi ve Ada Nur Uzuner’in ablası İstek Uzuner, yaşananları anlatırken büyük üzüntü içindeydi. “Ada o sırada bebeğiyle arabadaydı. İçerideki adam korktu ve ateş açtı. Kurşun maalesef Ada’ya isabet etti.” dedi ve katillerin bulunmasını talep etti. Ada’nın diğer kardeşi Sedef Uzuner ise, Ada’nın oğlunun yaşadığı travmayı dile getirdi: “Yeğenim sürekli ‘Annem öldü mü?’ diye soruyor. Ablamın çocuğuyla arabadan iner inmez vurulması, herkesi derinden sarstı.”

Ada Nur Uzuner’in ölümü, ailesini ve sevenlerini yasa boğarken, yetkililer olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve suçluların adalet önüne çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.