Edirne Keşan’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

AnasayfaGündem

Edirne Keşan’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Tekirdağ yönünden gelen bir otomobil, bir diğer otomobile arkadan çarparak kaza sebebiyet verdi. Kazada yaralanan sürücü Ferdi Dik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan diğer sürücü gözaltına alındı.

Paylaş

Edirne’nin Keşan ilçesinde yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Kaza, Dr. Sadık Ahmet Köprülü Kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi yönünden Keşan istikametine seyir halinde olan T.B. yönetimindeki 10 ABH 271 plakalı otomobil, önünde seyreden 44 yaşındaki Ferdi Dik’in kullandığı 22 ACR 268 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 22 ACR 268 plakalı otomobil beton refüje çarparak takla attı.

Kazada, sürücü Ferdi Dik ve araçta yolcu olarak bulunan Türkmenistan uyruklu L.A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak Ferdi Dik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ferdi Dik’in cenazesi, yarın İki Minareli Çarşı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve 10 ABH 271 plakalı otomobilin sürücüsü T.B. gözaltına alındı.