Samsun’da 17 Yaşındaki Esma Kayboldu

AnasayfaGündem

Samsun’da 17 Yaşındaki Esma Kayboldu

Samsun'un Ladik ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Esma Yığman, 16 Nisan gecesi evden ayrıldıktan sonra kayboldu. Ailesi ve yetkililer, Esma'nın bulunması için seferber olurken, son olarak Amasya'nın Merzifon ilçesinde görüldüğü bildirildi. Kayıp genç kızın bulunması için yapılan çağrılar devam ediyor.

Paylaş

Samsun’un Ladik ilçesi Küpecik Mahallesi’nde yaşayan 17 yaşındaki Esma Yığman, 16 Nisan gecesi evden ayrıldıktan sonra kayboldu.

Endişeli aile, kızlarının hayatından endişe duyarak jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. İlk bulgulara göre Esma, kaybolduktan bir gün sonra Samsun Otogarı’nda ve daha sonrasında Amasya’nın Merzifon ilçesi Merzifon Çorum karayolunda görüldü.

Baba Seydahmet Yığman, Ankara, Çorum ve Samsun arasında kızını aramak için mekik dokuyor. Aile, Esma’nın yaşından küçük göründüğünü belirterek, başına bir olay gelmeden bulunmasını umuyor.

Görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, Esma’yı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi vermeleri çağrısında bulunuldu. Yetkililer, kayıp kızı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.