Antalya-Isparta Karayolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı

AnasayfaGündem

Antalya-Isparta Karayolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı

Antalya-Isparta karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza, sürücülerin dikkatli olmaları yönünde yeniden uyarılara neden oldu.

Paylaş

Antalya-Isparta karayolunda meydana gelen trafik kazası, büyük üzüntüye neden oldu. Erdinç Ö. yönetimindeki 25 SE 268 plakalı otomobil ile Fatih Ekşi’nin kullandığı 07 BDG 460 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan toplam 8 kişi yaralandı.

Kaza sonrası çevredekilerin hızla 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptıkları ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin araç içerisinde sıkışan yaralıları çıkarma çabaları sürerken, sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde 07 BDG 460 plakalı otomobilin sürücüsü Fatih Ekşi’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralılardan Belinay E., Bulem E., ve Emine E. ile diğer aracın sürücüsü Erdinç Ö., Atlas Ö., ve Ela Ç. yapılan ilk müdahalelerin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından bölgedeki trafik akışı kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.

Bu trajik kazadan bir saat sonra, aynı karayolunda bir başka kaza daha meydana geldi, ancak detaylar hakkında henüz bilgi verilmedi. Emniyet güçleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarırken, kazaların nedenlerine ilişkin soruşturma devam ediyor.