Samsun’da Gasp Suçuyla Gözaltına Alınan Kadının Sabıka Kaydı Kabarık Çıktı

AnasayfaAsayis

Samsun’da Gasp Suçuyla Gözaltına Alınan Kadının Sabıka Kaydı Kabarık Çıktı

Samsun'da darp ve gasp olayıyla gözaltına alınan 61 yaşındaki P.Z.'nin fuhuş suçundan 8 ayrı aranması ve 4 yıl 6 ay hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Diğer şüpheliler için arama sürüyor.

Paylaş

 

Samsun’da darp ve gasp olayında gözaltına alınan 61 yaşındaki bir kadının suç kaydı, dikkat çeken detaylar ortaya çıkardı. Kadının gasp dışında birçok suçtan arandığı belirlendi.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi’nde yaşandı. 22 yaşındaki A.G., sevgilisi S.K. (25), S.K.’nın annesi P.Z. (61) ve P.Z.’nin erkek arkadaşı R.U. (44) tarafından darp edilip 1200 lira parası ile cep telefonunun gasp edildiğini iddia ederek polise şikayette bulundu.

61 Yaşındaki Kadın Gözaltına Alındı

Polisin yürüttüğü soruşturma sonucu P.Z. gözaltına alındı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kadının sorgusunu tamamladıktan sonra Samsun Adliyesine sevk etti.

Kadının Suç Kaydı Kabarık Çıktı

Yapılan araştırmalar sonucunda, P.Z.’nin “fuhuşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek ve yer temin etmek” suçlarından 8 ayrı aranmasının olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, kadının 4 yıl 6 ay hapis cezası ve 11 bin 700 TL adli para cezası bulunduğu öğrenildi.

Diğer Şüpheliler Firari

Olayla ilgili firari olan S.K. ve R.U.’nun yakalanması için çalışmalar devam ediyor.