Kerem Bürsin’den Aşk İtirafı: “Kalbim dolu, çok mutluyum” 

AnasayfaMagazin

Kerem Bürsin’den Aşk İtirafı: “Kalbim dolu, çok mutluyum” 

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Sabancı ailesinin torunu Melisa Tapan ile ilişki yaşadığını doğruladı. Bürsin, yeni ilişkisinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

Paylaş

 

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, son günlerde hem yeni filmi hem de özel hayatıyla gündemde. “Mavi Mağara” filmiyle dikkatleri çeken Bürsin, Melisa Tapan ile aşk yaşadığını duyurdu.

Kalbim Dolu Diyerek Yeni Aşkını İtiraf Etti

Senaryosunu Osman Kaya ile birlikte yazdığı ve başrolünü Devrim Özkan ile paylaştığı “Mavi Mağara” filmi ile gündemde olan Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir röportajda özel hayatında mutlu olduğunu açıkladı. Bürsin, Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalında verdiği röportajda, “Kalbim dolu, çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

2 Aydır Birlikteler

Bürsin’in, Sabancı ailesinin ünlü ismi Sakıp Sabancı’nın torunu Melisa Tapan ile 2 aydır ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Çeşme’de devam eden dizi çekimleri nedeniyle yoğun olan Bürsin, yakında sosyal medyada sevgilisiyle ilgili paylaşım yapacak.

Sabancı Ailesi ve Ünlü Oyuncular

Sabancı ailesinin genç kuşağı ile ünlü oyuncular arasındaki aşklar dikkat çekiyor. Hakan Sabancı, Kerem Bürsin’in eski sevgilisi Hande Erçel ile, Faruk Sabancı ise ünlü oyuncu Esra Bilgiç ile bir ilişki yaşıyor.