Denizli’de Aile Faciası: Para Vermeyen Babasını ve Ağabeyini Öldürüp Evi Ateşe Verdi

AnasayfaAsayis

Denizli’de Aile Faciası: Para Vermeyen Babasını ve Ağabeyini Öldürüp Evi Ateşe Verdi

Denizli’de Kadir Pekdemir, para vermedikleri gerekçesiyle babası ve ağabeyini öldürdükten sonra evi ateşe verdi. Cinayeti itiraf eden Pekdemir, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Paylaş

 

Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Kadir Pekdemir (28), babası Süleyman Pekdemir (56) ve ağabeyi Muhammet Pekdemir’i (30) öldürdü. Ardından evi ateşe vererek kaçtı.

Yangın Sonrası Yanmış Cesetler Bulundu

Olay, Tavas’ın kırsal Aydoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdükten sonra evde Süleyman Pekdemir ve oğlu Muhammet Pekdemir’in yanmış cesetlerini buldu.

Cinayet Av Tüfeğiyle Gerçekleşti

Jandarma, Kadir Pekdemir’in önceki gün av tüfeğiyle babası ve ağabeyini öldürdüğünü, geceyi cesetlerin başında geçirdiğini ve ertesi gün evi ateşe verip kaçtığını tespit etti. Kadir Pekdemir, Tavas ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Suçunu İtiraf Etti

İlk sorgusunda suçunu itiraf eden Kadir Pekdemir, babası ve ağabeyini kendisine para vermedikleri için öldürdüğünü söyledi. Ayrıca olay sonrası kahveye gidip arkadaşlarıyla sohbet ettiğini de belirtti.