Ata Demirer’den Uçakta Yaşadığı Sorun İçin THY’ye Sert Eleştiri

AnasayfaMagazin

Ata Demirer’den Uçakta Yaşadığı Sorun İçin THY’ye Sert Eleştiri

Ünlü komedyen Ata Demirer, uçakta koltuk numarasının değiştirilmesine tepki gösterdi. THY'yi eleştiren Demirer, "Derdim hakkım olanı almak" diyerek yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı.

Paylaş

 

Ünlü komedyen Ata Demirer, uçakta yaşadığı koltuk değişikliği sebebiyle Türk Hava Yolları’na (THY) tepki gösterdi. Yaşadığı bu durumu sosyal medya üzerinden paylaştı ve takipçileriyle dertleşti.

Koltuk Değişikliği Rahatsızlık Yarattı

Uçağa binmeden önce F1 numaralı koltuğu aldığını belirten Demirer, biniş sırasında koltuk numarasının F3 olarak değiştirildiğini öğrendi. Bu durum karşısında şaşkınlığını dile getiren komedyen, yapılan uygulamanın haksız olduğunu söyledi.

“Derdim Hakkım Olanı Almak”

Demirer, sosyal medya üzerinden şu sözlerle yaşadıklarını paylaştı: “Havaalanına erken geldim, F1 koltuğunu verdiler. Uçağa binince F3’e geçirildim. F1 boş kaldı ve bir süre sonra geçmem söylendi. Bu gerçekten çok ayıp.”

THY’ye Sert Eleştiri

Paylaşımında THY’ye seslenen Demirer, “F1 koltuğu umurumda değil, derdim sadece hakkım olanı almak ve diğer yolcuların da hakkını almasını sağlamak. Bu memlekette değersiz hissettirilmek yeterince sık yaşanıyor” dedi.