Baba Vanga ve Nostradamus’un 2025 Kehanetlerinde Ortak Nokta: Kaos!

AnasayfaYaşam

Baba Vanga ve Nostradamus’un 2025 Kehanetlerinde Ortak Nokta: Kaos!

Fransız astrolog Nostradamus ve Bulgar mistik Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri, Avrupa merkezli kaos ve küresel savaş öngörüsüyle dikkat çekiyor.

Paylaş

 

2025 yılına kısa bir süre kalmışken, geleceğe dair karamsar öngörüleriyle bilinen Fransız astrolog Nostradamus ve Bulgar mistik Baba Vanga’nın kehanetleri yeniden gündeme geldi. İki kahin de 2025 yılı için dikkat çekici ve ortak bir kehanette bulunuyor.

2025 Yılı İçin Ortak Kehanet: Kaos!

1566 yılında vefat eden Nostradamus ve 1996’da hayata gözlerini yuman Baba Vanga, 2025 yılı için Avrupa merkezli bir kaosun patlak vereceğini öngörüyor. Onların kehanetlerine göre, bu kaos yalnızca Avrupa ile sınırlı kalmayacak ve küresel çapta büyük bir savaşa neden olacak.

Sosyal Medyada Gündem Oldular

Nostradamus ve Baba Vanga’nın kehanetlerinin sosyal medyada yayılmasıyla, pek çok kullanıcı bu konuyla ilgili yorum yapmaktan geri kalmadı. Özellikle “Daha kötü günler geliyor” ifadesi, sosyal medyada sıkça dile getirilen bir yorum oldu. Bir kullanıcı ise, “Bir de Simpsonlar’ı bekleyeceğim” diyerek konuya mizahi bir yaklaşım getirdi.