Ordu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Öğrencilere Tacizden Tutuklandı

AnasayfaAsayis

Ordu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Öğrencilere Tacizden Tutuklandı

Ordu'da 16 öğrenciye cinsel istismarla suçlanan K.Ç.'nin, Ağrı'da görev yaptığı dönemde de 12 öğrenciye taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı.

Paylaş

 

Ordu Aybastı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 16 öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan müdür yardımcısı K.Ç.’nin, daha önce görev yaptığı Ağrı’da da benzer suçlamalarla karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı.

Aybastı’da 16 Öğrenciyi Taciz Ettiği İddiası

Ordu’nun Aybastı ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yapan K.Ç., 16 öğrencinin şikayeti üzerine savcılık talimatıyla tutuklandı. Öğrencilerin ifadelerinde K.Ç.’nin cinsel imalı söylemlerde bulunduğu ve fiziksel taciz gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Ağrı’da da Benzer Suçlamalar

K.Ç.’nin sicili yalnızca Ordu’daki olaylarla sınırlı değil. Ağrı’da görev yaptığı okulda da 12 öğrenciye yönelik cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldığı, ancak bu suçlamaların takipsizlikle sonuçlandığı öğrenildi.

Cinsiyetçi Söylemler Nedeniyle Görev Yeri Değiştirilmiş

K.Ç.’nin, Ordu’daki görevinden önce Ağrı’daki soruşturmanın ardından takipsizlik kararı alındığı, ancak çocuklara yönelik cinsiyetçi ifadeler kullandığı gerekçesiyle başka bir okula gönderildiği belirtildi.