Sosyal Medya Fenomeni Taciz Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

AnasayfaAsayis

Sosyal Medya Fenomeni Taciz Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Gökben D. isimli sosyal medya fenomeni, canlı yayın sırasında reşit olmayan bir kızı taciz ettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Eskişehir'de gözaltına alınarak tutuklandı.

Paylaş

 

Sosyal medya fenomeni Gökben D., canlı yayında reşit olmayan bir kızı taciz ettiği görüntülerin ortaya çıkması sonrası Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Fenomenin bu davranışı büyük tepki topladı.

Fenomenin Tutuklanmasına Giden Süreç

YouTube’da 400 bin takipçisi olan ve genellikle çocuklara yönelik içerikler üreten Gökben D.’nin, canlı yayın sırasında küçük yaşta bir kızı taciz ettiği görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Eskişehir Emniyeti, Siber Suçlarla Mücadele ekipleri ile harekete geçti.

Diğer Suçlamalar ve Hakaret İddiaları

Yapılan incelemelerde, Gökben D.’nin daha önce şehit oğluna hakaret ettiği de ortaya çıktı. Bu olay sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Gökben D. hakkında tutuklanma talepleri yoğunlaştı.

Gökben D. Tutuklandı

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile evinde yakalanan Gökben D., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan fenomen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.