Bolu’da Maden Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

AnasayfaYerel Haber

Bolu’da Maden Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bolu'nun Mengen ilçesindeki bir maden ocağında bakım çalışması sırasında kaza meydana geldi. İşçi İsa Ceylan, kayan vagonun altında kalarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Paylaş

 

Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesindeki özel bir maden ocağında bakım ve onarım çalışması sırasında talihsiz bir kaza meydana geldi. Üretime kapalı kömür madeninde çalışan işçi İsa Ceylan, kayan bir vagonun altında kalarak yaşamını yitirdi.

Kazanın, madenin eksi 150-170 kotları arasında gerçekleştiği öğrenildi. Bakım çalışmaları sırasında vagonun aniden kayması sonucu Ceylan sıkıştı. Olayın hemen ardından diğer işçiler durumu yetkililere bildirdi.

Olay Yerinde Öldüğü Belirlendi

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Maden ocağına giren ekipler, İsa Ceylan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Ceylan’ın cesedi Mengen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evli ve Üç Çocuk Babasıydı

Kazanın kurbanı İsa Ceylan’ın evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.