Ordu’da Dağ Kızağı 500 Binden Fazla Ziyaretçiye Ulaştı

AnasayfaYerel Haber

Ordu’da Dağ Kızağı 500 Binden Fazla Ziyaretçiye Ulaştı

Ordu’da açılışının üzerinden üç ay geçen dağ kızağı parkı, yarım milyondan fazla kişiyi ağırladı. Dağ kızağı, kentin turizmdeki ilgi odağı haline geldi.

Paylaş

 

Ordu’da yaklaşık üç ay önce faaliyete geçen dağ kızağı parkı, şimdiden yarım milyondan fazla ziyaretçi ağırlayarak büyük bir başarıya imza attı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in girişimleriyle hayata geçirilen bu proje, kısa sürede hem yerli hem yabancı turistlerin ilgisini çekti.

Ordu’nun Turizmde Yeni Cazibe Merkezi

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı açıklamaya göre, dağ kızağı, kentte en çok ziyaret edilen alanlardan biri haline geldi. Teleferik ile Boztepe’ye çıkan vatandaşlar, burada heyecan dolu bir macera yaşama fırsatı buluyor.

500 Binden Fazla Macerasever Deneyimledi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, “Karadeniz’de ilk ve tek olan Boztepe’deki dağ kızağı, açılışından bu yana 500 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Tüm Türkiye’nin konuştuğu bu adrenalin dolu aktivite, sizleri de bekliyor.” dedi.

Ordu Turizmi İçin Büyük Bir Adım

Güler, “3 ay değil 12 ay Ordu” sloganıyla Ordu’yu her mevsim cazip bir turizm merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Dağ kızağı gibi projelerle Ordu’nun turistik açıdan cazibesinin her geçen gün arttığını ifade etti.