Sigaraya Bir Zam Daha! Fiyatlar Art Arda Yükseliyor

AnasayfaEkonomi

Sigaraya Bir Zam Daha! Fiyatlar Art Arda Yükseliyor

10 Eylül 2024 itibarıyla sigara fiyatlarına peş peşe 4 zam yapıldı. Philip Morris, JTI, BAT ve Imperial Tobacco gruplarındaki en güncel sigara fiyatları ve artışlar burada.

Paylaş

 

Sigara fiyatlarındaki zam furyası devam ediyor. 10 Eylül 2024 itibarıyla Philip Morris (PM), JTI, BAT ve Imperial Tobacco gruplarına yapılan zamlarla birlikte fiyatlar yeniden yükseldi.

Philip Morris, JTI ve BAT Zamları

Geçtiğimiz günlerde Philip Morris (PM), JTI ve BAT sigara grupları yeni fiyat listelerini açıkladı. Yapılan zamların ardından JTI grubunda en ucuz sigara 67 TL, en pahalı sigara ise 81 TL oldu. Philip Morris grubunda ise en düşük fiyatlı sigara 72 TL, en yüksek fiyatlı sigara 81 TL olarak belirlendi. British American Tobacco (BAT) grubunda ise en pahalı sigara 89 TL’ye, en ucuz sigara ise 68 TL’ye yükseldi.

Imperial Tobacco’ya Da Zam Geldi

10 Eylül 2024 Salı günü itibarıyla Imperial Tobacco grubu da sigara fiyatlarına zam yaptı. Bu zamla birlikte Imperial Tobacco’nun en ucuz sigarası 65 TL, en pahalı sigarası ise 80 TL oldu. Böylece bir sigaranın tanesi 4 liraya denk geliyor.

Güncel sigara fiyatları, zamlar ve hangi markalara ne kadar zam yapıldığına dair bilgileri takip etmek önem kazanıyor.