Düzce’de Yanan Tırdaki Anne ve Çocukları Son Anda Kurtarıldı

AnasayfaYerel Haber

Düzce’de Yanan Tırdaki Anne ve Çocukları Son Anda Kurtarıldı

Düzce’de freni boşalan tırın başka bir tıra çarpması sonucu yangın çıktı. Tırdaki anne ve çocukları son anda kurtarıldı, sağlık durumları iyi.

Paylaş

 

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, freni boşalan tırın başka bir tıra çarpması sonucu yangın çıktı. Kaza sonucu araç içinde bulunan anne ve iki çocuğu, itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.

İki Tır Çarpıştı

D-100 kara yolunun İstanbul istikametinde seyreden Ş.S. yönetimindeki 34 FAU 178 plakalı tır, Sarıçökek mevkiinde freni boşalınca kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan tır, önündeki R.İ. idaresindeki 43 AAP 820 plakalı başka bir tıra çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki tır da yanmaya başladı.

Yaralıların Durumu İyi

Olay yerine ihbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, güvenlik çemberi oluşturulan bölgede yangını söndürdü. Yangının çıktığı tırda bulunan anne F.S. ile çocukları A.T.S. ve R.R.S. yaralandı. Yaralılar, Düzce’deki hastanelere kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Ulaşım Aksadı

Kazanın ardından ulaşım, olay yerinde yapılan çalışmalar nedeniyle kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.