Selen Görgüzel’in Kızı Elektronik Sigara Yüzünden Ölümden Döndü

AnasayfaMagazin

Selen Görgüzel’in Kızı Elektronik Sigara Yüzünden Ölümden Döndü

İlknaz Bektaş, evde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Elektronik sigara yüzünden göğsüne hava kaçtığı tespit edilip ameliyat edildi. İlknaz, elektronik sigaralardan uzak durulması gerektiğini vurguladı.

Paylaş

 

Selen Görgüzel’in kızı İlknaz Bektaş, elektronik sigara nedeniyle ciddi bir sağlık sorunu yaşadı. Ortaköy’deki evinde fenalaşan 25 yaşındaki İlknaz, kalp sıkışması ve nefes darlığı şikayetleri ile Ulus’taki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Göğsüne Hava Kaçtı

Yapılan tetkiklerde İlknaz Bektaş’ın göğsüne hava kaçtığı ve bu durumun “mediastinal amfizem” olarak bilinen bir tıbbi duruma yol açtığı tespit edildi. Bektaş, bu teşhisle acil ameliyata alındı.

Uçak Yolculuğu Ölümcül Olabilirdi

İlknaz Bektaş, rahatsızlandığı günün akşamı Alp Dağları’nda trekking yapmak üzere uçağa binmeyi planladığını belirtti. Eğer uçağa binmiş olsaydı, basınçtan dolayı hayatını kaybedebileceğini ifade etti.

Elektronik Sigaranın Tehlikesi

Hastanede tedavi gören İlknaz, akciğerindeki bu sorunun elektronik sigara kullanımından kaynaklandığını öğrendi. “Lütfen elektronik sigaralardan uzak durun” diyerek herkesi uyardı.

Anne Selen Görgüzel’den Teşekkür

Kızına refakat eden ve onun yanında olan Selen Görgüzel, kızının küçük çaplı bir kalp krizi geçirdiğini söyledi. Hastaneye getirildiğinde nabzının 140 attığını belirten Görgüzel, kızının sağlığının şu an iyi olduğunu dile getirdi.