Reha Muhtar’ın Oğlu Annesinin Kaçırıldı İddialarını Yalanladı

AnasayfaMagazin

Reha Muhtar’ın Oğlu Annesinin Kaçırıldı İddialarını Yalanladı

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz, annesi Deniz Uğur'un iddialarına yanıt vererek, babasının evinde mutlu olduğunu ve alıkonulmadığını söyledi.

Paylaş

 

Eski haber spikeri Reha Muhtar, evinde düşüp bilincini kaybettikten sonra hastanede entübe edildi. Bu süreçte, 15 yaşındaki oğlu Poyraz’ın durumu tartışma konusu oldu.

Annenin İddiaları

Deniz Uğur, oğluna ulaşamadığını ve Poyraz’ın şarkıcı Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ileri sürdü. Uğur, “Bana ‘Çocuk anneye gitmek istemiyor’ diyorlar. Yasal olarak böyle bir durumda devletin himayesinde olması gerekir. Çocuğumu benden kaçırıyorlar. Bunlar çete mi?” şeklinde tepki gösterdi.

Nilüfer’den Yanıt

Nilüfer, iddiaları asılsız ve yersiz bulduğunu belirterek, “Poyraz, annesine gitmek istemediğini defalarca belirtmiştir. Velayeti babasındadır,” dedi.

Poyraz’dan Açıklama

Poyraz Muhtar, bir video paylaşarak annesinin iddialarını yalanladı ve “Annem benim kaçırıldığımı söylüyor ama ben kaçırılmadım. Ablamdan babamın evine götürmesini rica ettim. Burada mutluyum, başka yere gitmek istemiyorum,” ifadelerini kullandı.