Samsun’da Denizde Kaybolan Zeynep Arslanoğlu’nun Cesedi Bulundu

AnasayfaYerel Haber

Samsun’da Denizde Kaybolan Zeynep Arslanoğlu’nun Cesedi Bulundu

Samsun’da denizde kaybolan Zeynep Arslanoğlu’nun cesedi, kayalıklarda dron yardımıyla bulundu. Ekiplerin yoğun arama çalışmaları sonucunda Arslanoğlu’nun cansız bedeni sahile çıkarıldı.

Paylaş

 

Samsun’un Atakum ilçesinde iki gün önce denizde kaybolan 32 yaşındaki Zeynep Arslanoğlu’nun cansız bedeni bulundu. Arslanoğlu, serinlemek için girdiği denizde kaybolmuştu. İl Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ve Deniz Şube Müdürlüğü ekipleri, Çatalçam Plajı’nda dron ile yaptıkları aramalar sonucu Arslanoğlu’nun cesedini kayalıklara sıkışmış halde tespit etti.

Dron ile Yapılan Aramalar

Ekipler, kaybolan Zeynep Arslanoğlu’nu bulmak için yoğun bir çalışma yürüttü. Dron kullanarak havadan yapılan aramalar sırasında, kayaların arasında bir ceset fark edildi. Kurbağa adamlar, cesedi kayalıklardan dikkatlice çıkararak sahile taşıdı.

Kimlik Tespiti ve Otopsi Süreci

Yapılan incelemede, bulunan cesedin Zeynep Arslanoğlu’na ait olduğu belirlendi. Arslanoğlu’nun cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Otopsi işlemleri burada gerçekleştirilecek.