Giresun’da Kayıp Kadının Dere Yatağında Bulunan Cenazesi Defnedildi: 4 Kişi Gözaltında!

AnasayfaAsayis

Giresun’da Kayıp Kadının Dere Yatağında Bulunan Cenazesi Defnedildi: 4 Kişi Gözaltında!

Giresun’da dere yatağında ölü bulunan 27 yaşındaki Sezen Sarısaray, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, dört kişi gözaltına alındı.

Paylaş

 

Giresun’un Duroğlu Beldesi Tekkeköy mahallesinde, kayıp ihbarı yapılan 27 yaşındaki Sezen Sarısaray’ın cansız bedeni, dere yatağında bulundu. Jandarma, AFAD, AKUT ve gönüllü vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen arama çalışmalarında, Sarısaray’ın cesedine kadavra köpekleri tarafından ulaşıldı. Gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Sarısaray’ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Kayıp İhbarı Yapılmıştı

Geçtiğimiz pazartesi akşamından itibaren haber alınamayan Sezen Sarısaray’ın yakınları, iki gün sonra kayıp ihbarında bulundu. Jandarma, AFAD ve AKUT ekiplerinin katılımıyla başlatılan arama çalışmaları sonucunda, evinin 300 metre aşağısındaki dere yatağında Sarısaray’ın cansız bedeni bulundu.

4 Kişi Gözaltına Alındı

Sezen Sarısaray’ın ölümünün şüpheli olarak değerlendirilmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili olarak B.K (20), M.T. (19), E.T. (13) ve E.Ş. (19) olmak üzere dört kişi gözaltına alındı.

Sezen Sarısaray

Cenaze Töreni Yapıldı

Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Sarısaray’ın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Buradaki incelemelerin tamamlanmasının ardından, cenaze ailesine teslim edildi ve Giresun merkez Ortaköy Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Sarısaray’ın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.