İbrahim Tatlıses ve Kızı Dilan Çıtak Arasındaki Gerilim Artıyor

AnasayfaMagazin

İbrahim Tatlıses ve Kızı Dilan Çıtak Arasındaki Gerilim Artıyor

Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'e yönelik psikolojik şiddet ve mobbing iddialarını gözyaşları içinde anlattı. Tatlıses, kızıyla ilgili iddialara yanıt verirken, Çıtak'tan sert açıklamalar geldi.

Paylaş

 

Ünlü şarkıcı Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses’e yönelik iddialarını Beyaz Magazin programında dile getirerek, yaşadığı psikolojik şiddet ve mobbing hakkında gözyaşlarıyla konuştu. Çıtak, Tatlıses soyadının kariyerine fayda sağlamadığını belirterek, “Tatlıses soyadı yüzünden birçok iş anlaşmam feshedildi. Türkiye’nin yüzde 80’i İbrahim Tatlıses’in evlat ayrımcısı olduğunu biliyor” dedi.

Tatlıses’ten Yanıt: “Soyadımı Kullanmasın”

Dilan Çıtak’ın bu sert açıklamalarının ardından İbrahim Tatlıses de sessizliğini bozdu ve kızıyla ilgili olarak, “Benim soyadımı kullanmasın. Dilan Çıtak’ın tek derdi İdo Bey” şeklinde konuştu. Tatlıses’in bu sözleri, Çıtak’ın daha fazla tepki göstermesine neden oldu.

Derya Tuna ve İdo Hakkında Suçlamalar

Dilan Çıtak, babasının İdo Tatlıses’e ayrıcalık tanıdığını belirterek, “Tabii ki İdo’dur. Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor” ifadelerini kullandı. Ayrıca, babasının bir ameliyat öncesinde kendisine araziyle ilgili bir imza attırmak istediğini de iddia etti.