Ünlü Oyuncu 10 Yıl Sonra “Annem Ankara” ile Ekranlara Geri Dönüyor!

AnasayfaMagazin

Ünlü Oyuncu 10 Yıl Sonra “Annem Ankara” ile Ekranlara Geri Dönüyor!

Mehmet Günsür, uzun bir aradan sonra "Annem Ankara" dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Başarılı oyuncu, Bergüzar Korel ile başrolü paylaşacak.

Paylaş

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinden sonra uzun bir süre ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Mehmet Günsür, Kanal D’nin yeni dizisi “Annem Ankara” ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Bergüzar Korel ile Partner Olacak

Günsür, dizide “Hasan” karakterini canlandıracak ve Bergüzar Korel’in hayat verdiği “Zuhal Angigün” karakterinin partneri olacak. Dizinin yönetmenliğini Faruk Teber üstlenirken, senaryosu Başak Angigün’ün kendi hayat hikayesinden esinlenerek kaleme alındı.

Çekimler Yakında Başlıyor

Mehmet Günsür’ün, çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizi için İtalya’dan Türkiye’ye geleceği öğrenildi. “Annem Ankara” dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle şimdiden büyük ilgi görüyor.

İzleyiciler Heyecanla Bekliyor

Mehmet Günsür’ün uzun bir aradan sonra ekranlara dönecek olması ve Bergüzar Korel ile partner olacağı haberi, dizi severler arasında büyük heyecan yarattı. “Annem Ankara”nın yayın tarihi henüz netleşmese de, izleyiciler şimdiden merakla bekliyor.