Aras Bulut İynemli ‘Deha’ Dizisi İçin İlk Paylaşımını Yaptı

AnasayfaMagazin

Aras Bulut İynemli ‘Deha’ Dizisi İçin İlk Paylaşımını Yaptı

Aras Bulut İynemli, 'Deha' dizisinin setinden ilk paylaşımını yaparak heyecanını dile getirdi. Dizi, Eylül ayında Show TV'de ekranlara gelecek.

Paylaş

 

Aras Bulut İynemli, ‘Deha’ dizisinin setinden yaptığı ilk paylaşımıyla heyecanını takipçileriyle paylaştı. Dizinin çekimleri önceki gün başladı ve Eylül ayından itibaren Show TV’de yayınlanacak.

‘Deha’ Dizisi Çekimleri Başladı

Aras Bulut İynemli, başrolünde yer aldığı ‘Deha’ dizisinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. İynemli, “Hayırlı, uğurlu, huzurlu olsun. Hayatıma hoşgeldin Devran Karan…” ifadeleriyle heyecanını dile getirdi.

Dizi Hakkında

‘Deha’ dizisinin senaryosu, ‘Çukur’ dizisinin senaristi Damla Serim tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda ise Umut Aral oturuyor. Dizi, matematik dehası Devran’ın hikayesini anlatacak.

Oyuncu Kadrosu

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli’nin yanı sıra Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu, Onur Saylak, Taner Rumeli, Çağrı Atakan, Abdurrahman Yunusoğlu, Çağan Efe Ak, Eylül Ersöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay ve Emel Göksu yer alıyor.

Eylül Ayında Yayında

‘Deha’ dizisi, Eylül ayında Show TV’de izleyiciyle buluşacak. Dizinin ilk fragmanı ve tanıtımları merakla bekleniyor.

Aras Bulut İynemli’nin ‘Deha’ dizisindeki performansı ve diziye olan katkısı, hayranları tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Dizi, daha başlamadan sosyal medyada büyük bir ilgi uyandırdı.