Dilan Çıtak Tatlıses’ten Şiddet ve Taciz İddiası: “Herkes Bilmeli”

AnasayfaMagazin

Dilan Çıtak Tatlıses’ten Şiddet ve Taciz İddiası: “Herkes Bilmeli”

Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şiddet ve taciz gördüğünü ima etti. Eşi Levent Dörter'den destek mesajı geldi.

Paylaş

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Çıtak, “Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskı ve tacizi herkes bilmeli görmeli” diyerek şiddet ve tacize uğradığını ima etti.

“Susarsam Daha Fazla Şiddete Uğrayan Çocuk Olur”

Genç şarkıcı, açıklamasının devamında “Bugün bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur” ifadelerini kullanarak konunun önemine dikkat çekti. Çıtak, yaşadıklarını açıkladıktan sonra “Ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım” diyerek dikkat çekti.

Eşi Levent Dörter’den Destek

Dilan Çıtak Tatlıses’in eşi Levent Dörter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşine destek oldu. Dörter, “Senin ne kadar merhametli olduğunu, insanlara ve hayvanlara yardım ettiğini biliyorum. Ailene olan bağlılığına hayranım. Yıldızlara ulaşmana çok az kaldı” ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses’ten Açıklama Gelmedi

İbrahim Tatlıses cephesinden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmezken, oğlu İdo Tatlıses babasıyla bir fotoğrafını paylaşarak “Babam” notunu düştü.