Canik’te Şeffaf ve Katılımcı Belediyecilik Anlayışı

AnasayfaGündem

Canik’te Şeffaf ve Katılımcı Belediyecilik Anlayışı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şeffaf ve katılımcı belediyecilikle ilçeye değer katan projelere imza atmaya devam ediyor.

Paylaş

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, ilçede ortak akıl ve istişare kültürüyle çalıştıklarını belirtti. Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini yerinde dinliyoruz. Yönetim anlayışımızın merkezinde ortak akıl ve istişare kültürü var” dedi.

Eşit ve Etkin Hizmet Anlayışı

Başkan Sandıkçı, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı. İlçeye kazandırılan yatırımlara dikkat çeken Sandıkçı, “Vatandaşlarımıza eşit ve etkin hizmet sunmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin fikirleri ve istekleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Hiçbir talebi geri planda bırakmadan, hassasiyetle çalışıyoruz” diye konuştu.

Canik’e Değer Katan Projeler

Sandıkçı, Canik’e değer katan ve hemşehrilerinin yaşam kalitesini artıran projelere imza atmaya devam edeceklerini belirtti. Konuşmasının ardından büyük alkış alan Sandıkçı, Canik Kent Konseyi’nin önemine değinerek, salondan büyük alkış aldı.

Yeni Başkan ve Yönetim Kurulu Seçimi

Toplantı sonrasında Canik Kent Konseyi Başkanı ve yönetim kurulu seçimi yapıldı. Seçimler sonucunda, Samsun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Çam, Canik Kent Konseyi Başkanı seçildi. Başkan Sandıkçı, Prof. Dr. Ertuğrul Çam’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, Canik Kaymakamı Vehbi Bakır, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.