Mehmet Şef’ten Giresunlu Yarışmacıya Duygu Dolu Destek

AnasayfaMagazin

Mehmet Şef’ten Giresunlu Yarışmacıya Duygu Dolu Destek

MasterChef'te Mehmet Şef ve yarışmacı Melek Baba arasında duygusal anlar yaşandı. Şef Yalçınkaya çocukluk kazasını ilk kez anlattı.

Paylaş

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2024’te, ana kadroya girmek için yarışan Melek Baba’nın hikayesi herkesi derinden etkiledi. Baba, 3 yaşında geçirdiği traktör kazasında parmaklarını kaybettiğini ve bu yüzden kendini hep sakladığını gözyaşları içinde anlattı.

Mehmet Şef’ten İlk Kez Açıklama

Melek Baba’nın sözleri üzerine Mehmet Şef Yalçınkaya da kendi çocukluk kazasını ilk kez paylaştı. Yalçınkaya, iki arkadaşıyla oynarken kıyma makinesine kaptırdığı parmaklarını kaybettiğini ve bu olayın kendisini derinden etkilediğini söyledi.

“Bu Bir Lanet Değil, Bu Bir Kaza”

Mehmet Şef, Melek Baba’ya “Bu bir lanet değil, bu bir kaza” diyerek destek oldu ve onu saklanmaktan vazgeçmeye teşvik etti. İki ismin benzer kaderleri, stüdyodaki herkesi duygulandırdı.

Somer Şef ve Danilo Şef de Duygulandı

Mehmet Şef ve Melek Baba arasındaki bu duygusal anlar, diğer jüri üyeleri Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’yı da etkiledi. İki şefin de gözleri doldu.

Melek Baba’nın Yemeği Tam Puan Aldı

Yaşanan bu duygusal anların ardından Melek Baba’nın yaptığı yemek, jüri üyelerinden tam puan alarak bir sonraki tura geçmeye hak kazandı