Samsun’da Dehşet! Eşini Bıçaklayıp İntihar Etti!

AnasayfaAsayis

Samsun’da Dehşet! Eşini Bıçaklayıp İntihar Etti!

Samsun'da çıkan tartışma trajediyle sonuçlandı. Emrah Akbulut, mutfaktan aldığı bıçakla önce eşini yaraladı, ardından kendini göğsünden bıçaklayarak intihar etti.

Paylaş

Samsun’un İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi’nde 38 yaşındaki Emrah Akbulut, çıkan tartışma sonucunda mutfaktan aldığı bıçakla önce eşini, sonra kendisini bıçakladı.

2019 Eylül ayında evlendiği eşi Lütfiye Özge Akbulut ile arasında çıkan tartışma büyüyünce Emrah Akbulut, mutfaktan aldığı bıçakla eşini sol kasığından, ardından da kendisini göğsünden bıçakladı.

Hastaneye Kaldırıldılar

Yaralı halde ağabeyi ve kuzenini arayarak durumu bildiren Emrah Akbulut, kuzenlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılara Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk müdahaleleri yapıldı.

Emrah Akbulut Hayatını Kaybetti

Emrah Akbulut, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve cansız bedeni otopsi için Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na götürüldü. Çiftin çocuklarının olmaması nedeniyle sürekli tartıştıkları belirtildi. Soruşturma devam ediyor.