Mourinho Dövmelerini Gösterdi!

AnasayfaManşet

Mourinho Dövmelerini Gösterdi!

Fenerbahçe, Topuk Yaylası'nda taraftarlarla buluştu. Mourinho antrenmanda dövmelerini gösterdi.

Paylaş

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce’deki Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde kamp çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, bu sabah taraftarlara açık bir antrenman gerçekleştirdi.

Yoğun İlgi ve Sevgi Gösterileri

Düzce ve çevre illerden gelen Fenerbahçeli taraftarlar, antrenmana büyük ilgi gösterdi. Teknik direktör Jose Mourinho ve futbolculara tezahüratlar ve sevgi gösterileriyle moral veren taraftarlar, takımlarını desteklediklerini bir kez daha gösterdi.

Antrenmandan Kareler

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon, top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Son bölümde ise çift kale maç yapan Fenerbahçe futbolcuları, açma, germe ve esneme hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

Mourinho’dan Taraftarlara Jest

Çalışmanın ardından taraftarların bulunduğu alana gelen Mourinho ve futbolcular, tezahüratlara alkışlarla karşılık verdi. Taraftarlarla sohbet eden ve imza isteklerini yerine getiren futbolcular, sarı-lacivert renklere olan bağlılıklarını bir kez daha gösterdi.

Mourinho’nun Dövmeleri Dikkat Çekti

Antrenman sırasında Jose Mourinho’nun tişörtünün kollarını sıvamasıyla birlikte koluna yaptırdığı dövmeler de kameralara yansıdı. 61 yaşındaki teknik adamın kariyerinde kazandığı Avrupa kupalarını koluna dövme olarak kazıttığı görüldü.