Karadeniz Bir Gencin Daha Canını Aldı!

AnasayfaYerel Haber

Karadeniz Bir Gencin Daha Canını Aldı!

Zonguldak Ereğli'de denizde hareketsiz bulunan 28 yaşındaki Recep Dinler, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

Paylaş

 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen üzücü olay, Karadeniz Ereğli-Alaplı kara yolu üzerindeki plajlar mevkiinde gerçekleşti.

Vatandaşlar Hareketsiz Bedenle Karşılaştı

Denize giren vatandaşlar, su yüzeyinde hareketsiz duran bir kişiyi fark ederek durumu hemen cankurtaranlara bildirdi. Cankurtaranlar ve vatandaşların ortak çabasıyla denizden çıkarılan şahıs, olay yerine hızla gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Talihsiz Genç Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Hastanede yapılan kontroller sonucu, talihsiz gencin 28 yaşındaki Recep Dinler olduğu belirlendi. Dinler, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirdikten sonra boğulmuş olabileceği düşünülen gencin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile netlik kazanacak.

Karadeniz’de Üzücü Kayıp

Karadeniz Ereğli’de yaşanan bu trajik olay, bir kez daha denizde güvenliğin önemini gözler önüne serdi. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı.