ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz’dan Havza Ziyareti

AnasayfaManşetGündem

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz’dan Havza Ziyareti

Paylaş

Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) Genel Başkanı Osman Yılmaz, ASFED Havza Temsilciliğini ziyaret ederek, ilçe başkanı ve yöneticilerle bir araya geldi.

Ziyaretin Detayları

Yılmaz, Havza İlçe Temsilciliği binasında İlçe Başkanı Aydın Kaya ve diğer ilçe yöneticileriyle buluştu. Bu ziyaret sırasında Kaya, Yılmaz’a ilçe temsilciliğinin yürüttüğü faaliyetler ve gelecekteki projeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

İlçe Başkanının Açıklamaları

Aydın Kaya, ziyaretlerinden dolayı Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti. Kaya, “İlçemiz için büyük planlarımız var. ASFED’in desteğiyle bu yolda daha güçlü adımlar atacağız. Yönetimimiz ve üyelerimizle birlikte ilçemiz için güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz,” dedi.

Genel Başkanın Mesajı

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz ise Kaya’nın misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Havza’yı emin ellere teslim ettik. İlçe temsilciliğimizin kısa sürede yaptığı çalışmalar bunun en iyi göstergesi. Samsun’a ve Havza’ya hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız,” ifadelerini kullandı.

Ziyarete Eşlik Edenler

Ziyaret sırasında ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz’a, ASFED Denetim Kurulu Başkanı ve ASİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Cesur Çiftçi de eşlik etti. Bu ziyaret, ASFED’in yerel temsilciliklerle olan güçlü bağlarını ve işbirliğini bir kez daha ortaya koydu.