Kontrolden Çıkan Araç Karşı Şeride Geçti: 2 Aile Hayattan Koptu!

AnasayfaGündem

Kontrolden Çıkan Araç Karşı Şeride Geçti: 2 Aile Hayattan Koptu!

Konya Karapınar'da feci bir trafik kazası yaşandı. Karşı şeride geçen araç, başka bir otomobille çarpıştı. 2 çift hayatını kaybederken, 2 çocuk yaralandı.

Paylaş

9 günlük Kurban Bayramı tatili sürerken Konya’dan acı bir haber geldi. Karapınar ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 çocuk ise yaralandı.

Karşı Şeride Geçen Araç Faciası

Gaziosmanpaşa Mahallesi Ereğli Caddesi’nde meydana gelen kazada, Yusuf Yılmaz yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen Hüseyin Kart’ın kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da hurdaya döndü.

İki Aile Hayattan Koparıldı

Kazada her iki aracın sürücüleri Yusuf Yılmaz ve Hüseyin Kart ile eşleri Zeynep Yılmaz ve Şeyma Kart olay yerinde hayatını kaybetti. Yılmaz çiftinin 6 aylık bebeği Meryem Hira Yılmaz ile Kart çiftinin 2 yaşındaki kızı Nisan Kart ise ağır yaralandı. Yaralı çocuklar hemen hastanelere kaldırıldı.

Olay Yeri Kaza Sonrası Kapatıldı

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.