Serdar Ortaç’tan Tanıdıklarından 5’er Bin Lira Borç İstediğine Dair Açıklama

AnasayfaMagazin

Serdar Ortaç’tan Tanıdıklarından 5’er Bin Lira Borç İstediğine Dair Açıklama

Serdar Ortaç, 500 bin TL ödemesi için tanıdıklarından para istediği iddialarını yalanladı. "Eğer benim adıma para istenirse kesinlikle inanmayın" dedi.

Paylaş

 

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 500 bin TL ödemesi için bir WhatsApp grubu kurarak tanıdıklarından 5’er bin TL istediği iddialarıyla gündeme geldi. Bu iddiaları yalanlayan Ortaç, “Bunlara inanmayın, eğer benim adıma sizden biri para isterse kesinlikle inanmayın” dedi.

Sosyal Medyadan Yeni Açıklamalar Yaptı

Ortaç, bu olayın hemen ardından tekrar sosyal medya üzerinden bir yayın açarak açıklamalarda bulundu. “Eskiden zengindim, şimdi değilim,” diyerek mali durumuyla ilgili samimi itiraflarda bulunan şarkıcı, “Aylık masrafım 500 bin TL,” diyerek takipçilerini şaşırttı.

“15 Milyon TL Borç Ödedim”

Serdar Ortaç, sadece kendi harcamaları için değil, çevresindeki 11 kişinin de masraflarını karşıladığını belirtti. “11 kişi var, onlara nasıl bakacağım,” diyen Ortaç, daha önce “Borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım,” açıklamasını yapmıştı.

Yeni Aşkı Gündemde

Ortaç’ın açıklamaları kadar, yeni aşkı da dikkat çekiyor. “Arzum Onan’a çok iyi geldi,” diyerek yeni ilişkisini de duyuran Ortaç, sosyal medyanın gündeminde kalmaya devam ediyor.

Serdar Ortaç, borç ve mali durumuyla ilgili iddialara yanıt vererek, para isteyenlere karşı takipçilerini uyardı ve yeni aşkıyla ilgili detaylar paylaştı. Ortaç, samimi açıklamalarıyla sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.