Çiğdem Karaaslan’dan Kurban Bayramı Mesajı

AnasayfaGündem

Çiğdem Karaaslan’dan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı mesajında birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Karaaslan, “Birlik ve beraberliğin güzelliğiyle, paylaşmanın ve dayanışmanın bereketiyle buluşmamıza vesile olan bir bayrama daha sağlık içinde kavuşmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

Toplumsal Bağların Güçlenmesi

Bu özel günlerin toplumsal bağları güçlendirdiğini vurgulayan Karaaslan, “Bu günleri kardeşliğimizi pekiştirme, gönüller arasında köprüler kurma ve değerlerimizi yeniden hatırlama fırsatı olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı. Aileler ve sevdiklerle bir araya gelmenin heyecanını yaşarken, dünya genelinde yaşanan acılar ve zulümler nedeniyle gönüllerinin mahzun olduğunu belirtti.

Zulüm Altındaki Kardeşlerimize Destek

Karaaslan, özellikle Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekerek, “İsrail vahşeti altında hayatta kalma mücadelesi veren mazlum Gazzelilerin yanındayız. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye olarak maddi ve manevi desteklerimizle haklarını savunmaya devam ediyoruz” dedi.

Bayramın Ruhuna Uygun Kutlanması

Bayramın huzur içinde geçmesi dileklerini ileten Karaaslan, “Büyüklerimizi hürmetle, küçüklerimizi sevgiyle kucaklayacağımız bu mübarek bayramı, ruhuna uygun şekilde idrak etmeyi niyaz ediyoruz” diye konuştu.

Tüm Hemşehrilere Bayram Kutlaması

Mesajının sonunda Karaaslan, “Maneviyat yüklü bu zaman diliminin ülkemiz, İslam âlemi ve gönül coğrafyamız için hayırlara vesile olmasını diliyor, kıymetli hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.