İrem Derici’nin İbiza Tatili Hakkında Açıklamaları

AnasayfaMagazin

İrem Derici’nin İbiza Tatili Hakkında Açıklamaları

İrem Derici'nin sosyal medyada gündem olan açıklamaları ve Ibiza'daki tatili hakkında detaylar. Derici'nin tepki çeken sözleriyle ilgili yeni gelişmeler.

Paylaş

Türkiye’nin ünlü şarkıcılarından İrem Derici, son zamanlarda yaptığı açıklamalarla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İbiza’da kız arkadaşlarıyla geçirdiği tekne tatili sırasında, önceki tartışmalara bir yanıt verdi.

Tartışmalı Açıklamaları ve Tepkiler

İrem Derici, geçmişte “Çocuklara tahammül edemiyorum” sözleriyle tepki çekmişti. Ibiza’daki tatilinden sonra ise tekneden yaptığı açıklamada, “Ben bunu yıllardır söylüyorum. Ağlayan hiçbir şeye tahammülüm yok. Siz üreyin benim için de üreyin. Ben üremeyeceğim. Dükkan kapandı” ifadelerini kullandı. Bu sözler sosyal medyada büyük tartışmalara yol açtı.

Eleştirilere Yanıtı

Sosyal medyada gelen tepkilere sessiz kalmayan Derici, kendisini eleştirenleri “Siz geri zekalı mısınız?” diyerek sert bir dille eleştirdi. Bu açıklamalarıyla da yeni bir tartışma başlattı.

İrem Derici’nin Ibiza’daki tekne tatili, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Şarkıcının açıklamaları ve tepkiler üzerine nasıl bir adım atacağı merak konusu.