Ferhat Göçer Samsun’da Coşku Yarattı!

AnasayfaManşet

Ferhat Göçer Samsun’da Coşku Yarattı!

Ferhat Göçer, Samsun Kültür Yolu Festivali'nde on binlerce Samsunluya unutulmaz bir konser yaşattı. Enerjisi ve sahne hakimiyetiyle izleyenleri büyüleyen Göçer, geniş repertuvarı ile Samsunluları coşturdu.

Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Samsun’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin dördüncü gününde sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, on binlerce Samsunluya unutulmaz bir konser yaşattı.

Batı Park Sahne’de Coşku Doruktaydı

Festival kapsamında Türk pop müziğinin güçlü sesi Ferhat Göçer, Batı Park Sahne’de hayranlarıyla buluştu. “Yıllarım Gitti” şarkısıyla konserine başlayan Göçer, en sevilen şarkıları ve ünlü müzisyenlerin eserlerinden oluşan geniş repertuvarı ile Samsunluları coşturdu.

Ferhat Göçer

“Evlerinin Önü Boyalı Direk”te Davul Performansı

Enerjisi ve sahne hakimiyetiyle izleyenleri büyüleyen Göçer, “Evlerinin Önü Boyalı Direk” şarkısında bir de davul performansı sergiledi. Göçer’in bu sürpriz performansı Samsunlular tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Samsun Kültür Yolu Festivali Devam Ediyor

Türkiye’nin en kapsamlı festivalleri arasında yer alan Türkiye Kültür Yolu Festivali, Samsun’da çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında konserler, tiyatrolar, sergiler ve söyleşiler gibi birçok farklı etkinlik gerçekleştiriliyor.