Giresun Belediyesi’nden Anlamlı Proje: Kurban Etleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaşacak

AnasayfaYerel Haber

Giresun Belediyesi’nden Anlamlı Proje: Kurban Etleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaşacak

Giresun Belediyesi, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vatandaşlardan kurban eti bağışında bulunmalarını istedi. Bağışlar, belediye aşevinde pişirilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Paylaş

Giresun Belediyesi, Kurban Bayramı’nın yardımlaşma ve paylaşma ruhuna uygun bir projeyle ihtiyaç sahiplerine destek oluyor. Belediye, kurban kesen vatandaşlardan etlerinin bir kısmını bağışlamalarını ve bu etlerin belediye aşevinde pişirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlamayı amaçlıyor.

Kurban Etleri İhtiyaç Sahiplerinin Sofrasında

Bağışlanan kurban etleri, belediye aşevinde hijyenik koşullarda işlenecek ve pişirilecek. Hazırlanan yemekler, belediyede kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelere bayram boyunca ulaştırılacak.

Destek Hattı Açıldı

Belediyenin bu anlamlı projesine destek olmak isteyen vatandaşlar, 05304877028 numaralı destek hattını arayarak bağış yapmak istedikleri et miktarını bildirebilirler.

Başkan Köse: “Bayram Sevincini Paylaşmak İstiyoruz”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı’nın dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlendiği bir dönem olduğunu vurguladı. Başkan Köse, “Toplumun her kesimine eşit hizmet etmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak belediyemizin öncelikli görevlerindendir. Bu kapsamda, vatandaşlarımızın bağışlayacağı kurban etleriyle hazırlayacağımız yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak bayram sevincini onlarla paylaşmak istiyoruz” dedi.