Sinop-Boyabat Karayolu’ndan Acı Haber: 2’si Doktor 4 Kişi Hayatını Kaybetti!

AnasayfaYerel Haber

Sinop-Boyabat Karayolu’ndan Acı Haber: 2’si Doktor 4 Kişi Hayatını Kaybetti!

Sinop'ta sağlık personelinin bulunduğu araçla otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında 2 doktor bulunuyor.

Paylaş

Sinop’un Boyabat ilçesinde, Sinop-Boyabat karayolunun 15. kilometresinde feci bir trafik kazası yaşandı. Sağlık personelini taşıyan hafif ticari araç ile bir otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

Araç Alevler İçinde Kaldı

Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç alev aldı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak, araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.

2 Doktor da Hayatını Kaybedenler Arasında

Kazada hayatını kaybedenlerin 2’sinin doktor olduğu belirlendi. Diğer araçta bulunan bir kişi de yaşamını yitirdi. Yaralanan 2 kişiden biri sağlık personeli, diğeri ise otomobildeki yolcu.

Yaralılar Hastanede

Yaralılardan sağlık personeli Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınırken, diğer yaralı ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Bakan Koca’dan Taziye Mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kazada hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına ve vatandaşa Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Yaralılara da acil şifalar diledi.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Olay yerine gelen Sinop Valisi Mustafa Özarslan, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ferhat Kuran, incelemelerde bulundu. Kazanın nedeni henüz bilinmiyor ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.