Giresun Belediyesi Mezarlıkları Bayrama Hazırlıyor

AnasayfaGündem

Giresun Belediyesi Mezarlıkları Bayrama Hazırlıyor

Giresun Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde mezarlık bakımı ve temizliği için hummalı bir çalışma yürütüyor. Mezar ziyaretlerini daha huzurlu kılmak hedefleniyor.

Paylaş

Giresun Belediyesi, Kurban Bayramı’na yönelik hazırlıklar kapsamında mezarlık bakımı ve temizliği için harekete geçti.

Huzurlu Ziyaretler İçin Çalışmalar

Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, yakınlarını kaybedenlerin huzurlu bir ortamda mezar ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Mezarlık

Bakım ve Temizlik Faaliyetleri

Yeni Mezarlık ve Samanlıkkıranı Mezarlığı’nın yanı sıra Çaykara, Aydınlar, Yalı, Erikliman, Seldeğirmeni, Teyyaredüzü, Cumhuriyet, Küçükköy, Kayadibi ve Kavaklar Mahalle mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışmaları devam ediyor.

Nezih ve Düzenli Ortamlar

Mezarlıklarda yapılan temizlik ve bakım çalışmalarıyla daha düzenli ve estetik bir görünüm sağlanarak, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha nezih bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Duygusal Destek

Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri, bayram öncesi mezarlıkların titizlikle hazırlandığını belirterek, yapılan çalışmaların ziyarete gelen kişilere hem düzenli ve temiz bir ortam sunmak hem de duygusal destek sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini ifade etti.